lördag 3 november 2012

Egen härd är guld värd...

 
 
 
Har tagit lite tid på lovet till att fylla upp frysen med godsaker. Nu finns där både Mösatörvar (Kärleksmums), Silviakaka, Finska pinnar och Syltgrottor.
 
 
Det var hur smidigt som helst att få i sylten med hjälp av vår bröllopspresent i form
av silikonsprits frun Lekué. I love it!
 
 
Men höjdpunkten var ändå den egengjorda trattkantarellsoppan på egna plockade svampar!
Så gott och mysigt! Det godaste jag lagat tror jag! =). Superenkelt recept där man bara fräste svampen i sitt eget spad en liten stund, sen i med en klick smör, fräsa lite till, i med grädde, mjölk och svampbuljong. Koka ihop några minuter. Så gott! Å inget mjöl!! =).
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar